Uslovi korišćenja


Korišćenjem bilo kog dela NavaliNarode.rs portala, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Portal NavaliNarode.rs Vam omogućava da na jednom mestu pogledate komplentnu ponudu svih portala za grupne popuste, podeljene po gradovima u Srbiji. Grupna kupovina postaje najpopularniji oblik kupovine, koji podrazumeva dobijanje popusta od 50% do 95%.

Portal NavaliNarode.rs prikazuje popuste sa drugih portala u dobroj nameri uz obavezno navođenje porekla ponude. Portal NavaliNarode.rs nije odgovoran za sadržaje ponuda drugih portala, čak i ukoliko ste na neki portal upućeni preko linka sa portala NavaliNarode.rs. Ponude i logotipi eksternih portala nisu u vlasništvu NavaliNarode.rs portala, već u potpunosti pripadaju eksternom portalu.

Prijavom na mailing listu portala NavaliNarode.rs, dobijaćete sve dnevne ponude na vašu elektronsku adresu. U svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste. Portal NavaliNarode.rs neće na svojim stranicama objavljivati e-mail adrese svojih korisnika. Portal NavaliNarode.rs neće ustupiti trećoj strani e-mail adrese korisnika ni pod kojim uslovima. U slučaju hakerskih napada, portal NavaliNarode.rs nije odgovoran za eventualnu prouzrokovanu štetu.

Portal NavaliNarode.rs zadržava pravo da bez najave, promeni ili modifikuje uslove korišćenja.

 

Uslovi korišćenja

Kontakt

Saradnja

 


Svi grupni popusti, ponude i akcije sa sajtova za grupnu kupovinu na jednom mestu. Na NavaliNarode.rs sajtu možete naći snižene i jeftine grupne popuste sa svih najboljih sajtova za grupnu kupovinu kao što su: Kolektiva.rs, Grupovina.rs, Kupime.com, Popusti.rs, Goldendeals.rs, Grupko.rs, Grupni popust, Super kupon itd. Prikazujemo sve popuste, ponude i akcije od 50% do 90% popusta koji su podeljeni po gradovima: Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Kragujevac... Posećujte nas svakog dana i brzo i lako pogledajte sve dnevne ponude i popuste na jednom mestu.